Wie van eten en koken houdt, komt vroeg of laat terecht bij de echte klassiekers uit de Franse keuken.
Lees verder
Assortiment
Klik op één van de onderstaande artikelen geschreven door œnologue Gerard Horstink en verdeeld in onderstaande categorieën:
De traditionele afsluiting van een wijnfles, de natuurkurk, heeft het afgelopen decennium flink concurrentie gekregen: schroefdoppen, kunststofmateriaal in kurkvorm en zelfs glazen stoppen...
Bij zomerse temperaturen vragen veel wijnliefhebbers zich af of je rode wijnen zomaar kunt koelen...
Onderzoekers van de stichting Edmund Mach in San Michele all’Adige hebben 400 flessen sangiovese gedurende twee jaar opgeslagen...
Het zal wellicht de meeste wijnliefhebbers niet gauw overkomen, maar toch: de mooie fles gaat niet in een avond leeg, Wat te doen? ...
Port is een versterkte wijn waarvan de gisting gestopt wordt door toevoeging van wijnalcohol op het moment dat zo’n 4 tot 5 vol % alcohol gevormd is. Hierdoor krijgt port een hoog totaal alcoholgehalte...
Voordelen eigen account
Direct registreren